onsdag 15 oktober 2008

okej?

det som kommer finnas nedanför i ord har funnits inuti mig alldeles för länge.jag måste släppa ut det, även om det säkerligen får mig att framstå som en vidrig människa som hatar allt annat än mig själv. riktigt så är det inte.
men det finns en del av mig som många inte känner till. de vet kanske allt som finns att veta om de andra delarna, men inget om mitt hjärta.
det är styggt ibland, men det är okej.
helt jävla okej.

jag stör mig så kopiöst mycket på personer som tror att de sitter över alla andra. som tror att de luktar chanel no5, medan vi andra luktar sopor.som ser andra människor som en misslyckad hobbymusiker med en gitarr utan a-sträng, medan de själva härjar på scen med the stooges & skickar iväg ylande gitarrsolon ända upp på läktarplats på ett fullsatt webley, medan iggy pop vrider på sig & ylar hest vid mickstativet bredvid.
det är fan inte okej.

dessutom stör jag mig på folk som misshandlar svenska språket totalt & använder sig av upprepningar i samma mängd som pekings lokalbefolkning. jag vill inte läsa ett textstycke på två minuter som hade kunnat tagit mig en halv minut för att ta mig igenom.
jag vill heller inte se fatala misslyckanden i form av totalkopierat material - jag tål inte att se att redan använt, genomarbetat, material används om & om igen.
det är inte okej.

nä, det är fan inte mycket som var positivt med detta. det var heller inte meningen när jag började skriva. detta är trots allt något jag velat få ur mig sedan lång tid tillbaka. det var bara tvunget.
det är okej.

Inga kommentarer: