lördag 17 maj 2008

helt wow vecka

söndag - första greklunchen satt där den skulle, dvs i magen. efter detta vare dags att knalla runt i cirkus tre timmar, då jag & två kompisinnor skulle redovisa massa gamla stenblock under vägen. kvällen avslutades rätt kvickt med behövligt nanande i världens mest osköna hotellsäng.

måndag - vi bussade 36 mil i ungefär samma temperatur. rikligt med nackspärr (& massa tråkiga monument) senare så gjorde vi oss i ordning & for ut på staden. sjukligt trevligt att äntligen vara framme & veta att alla andra satar sitter i skolan. pilutta.

tisdag - vi knallade runt i staden & lyssnade till redovisningar. det var äckligt sketa varmt, & kvällen avslutades i goa vänners lag. precis som vanligt lixx.

onsdag - det fina vädret svek lite, & det var småmulet hela dagen. efter lunch hade vi resten av dagen fri, vilket ledde till lunchande på hotelltaket. kvällen tillbringandes på ett annat tak - ett bartak inne i staden - tillsammans med ett par amerikaner. en av dem var bög, en annan fascinerades av våra läten & en annan ville ha med mig till hans hotellrum. dessutom drack vi ouzoshots stora som groggar !

torsdag - rekreation. fy fan vad fint det var att få båta ut till egina där det badades & solades hela dagen lång. på kvällen hade vi hyrt en våning på hard rock där det partades till ordentligt för att fira våra grisfina dagar vi haft tillsammans.

Inga kommentarer: