måndag 24 september 2007

saknad


var ett bra tag sedan senaste inlägget, vilket jag ber om ursäkt för. dock har det varit fullt upp med allting nu, så det är egentligen inte så konstigt.
i torsdags kom ju fredrik hit, vilket som vanligt var underbart uppskattat. efter det stod en skoldag kvar på schemat, fredagen, vilken faktiskt flög förbi rätt fort, som tur var.
hemkommen därifrån hade far min och fredrik bunkrat upp för helgen genom ett bolagsbesök, för i lördags var det nämligen riktigt galej här. alldeles för mycket.

det slutade med att gissningsvis runt trettio, kanske fyrtio, personer hjälptes åt att välta huset upp och ner, samt försöka flytta huset tre meter från dess ursprungliga läge. detta lyckades dock inte, utan det fick nöja sig med att sno en cykel, ha sönder en utemöbel, dra sönder ett dörrhandtag, fimpa på väggarna och grisa ner lite allmänt.
tack så jävla mycket!

nåväl, det är väl sådant man får leva med, och lär sig av. med detta sagt, och med massa saknad efter fredrik som åkte hem idag. tycker om honom så otroligt mycket, och längtar till nästa helg då han kommer hit igen. vi är snart uppe i två månader redan, älskling...

bara man vill något,
så går det ..

Inga kommentarer: