måndag 10 september 2007

matematisk dyslexi

alldeles nyss pratat med en alldeles överförkyld fredrik, och det skulle knappast förvåna mig om förkylningen biter sig fast på mig heller. jag har alltid oturen att bli sjuk under de dummaste tillfällerna, så en bastant förkylning till helgen skulle sitta fint.

denna dagen var som vanligt lika tråkig, med en matte-lärare som varken kan stava till "positiv", "divition" och som inte vet vad en konversation är. med en historialärare som blundar och blinkar mer än han håller ögonen öppna, och som pratar i en och samma, låga, trista ton hela tiden. med klasskompisar som lägger märke till sådana saker att marie-antoinettes näsa är lite fyrkantigare precis innan hennes avrättning, än den var under hennes första år som drottning. ja, ni vet, det är inte lätt att stå ut. men denna dagen gick lyckligtvis ganska fort i alla fall.

börjar redan känna hur det kryper i kroppen inför insparken som stundar på lördagskvällen. kommer att bli en hejdundrande kväll, med förfest (förmodligen hos emma), en vistelse på waldermars, och sedan en galen efterfest i glada vänners sällskap. jajjemen, pepp var ordet. men det största problemet för fåfänga mig kvarstår; vad blir kvällens outfit? ...

Inga kommentarer: